sunnuntai 5. elokuuta 2012

At sea..

Laineiden liplatusta ja kynsien lakkausta... Tänä viikonloppuna oltiin merellä perheen kanssa ja sitten oli kaverikin mukana. Laikkailin sitten kaverin kynsiä, kuvia en muistanut/voinut ottaa sillä kamera jäi kotiin, mutta lakat muistan!
     Sormiin ja varpaisiin laitettiin pohjalle Miss Selene:n sävy nro 17, aika kirkas oranssi. Tarkoituksena oli maalata isovarpaisiin valkoiset ankkurit, mutta kaveri ei ollut kärsivällinen joten ankkurit meni ruttuun 2 kertaa, sen jälkeen niitä ei maalattukaan uudestaan, sormiin oli myös muodostumassa valkoiset ankkurit, mutta eivät nekään kahta minuuttia kauempaa kestäneet! :) Loppujen lopuksi oikean käden pikkusormeen muodostui muffinssi, jonka vuoka oli H&M - Nude ja kuorrute The color workshop - French Pink, kirsikkana toimi Lumene - Happy with you 12. Nyt tuli taas kuvaton postaus!
    Niin muuten leivottiin me perjantaina kaverini kanssa suklaa-porkkana kakkua tuorejuustokuorrutteella. Kakku onnistui hyvin ohjetta saa tähän kysellä sähköpostilla osoitteesta melody.nailart@gmail.com <- sähköpostini :)

Rakkaudella,
Melody

Muistatteko lakkojenne nimet/numerot ulkoa? Itse muistan välillä se häiritsee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Melody ja Minty kiittävät kommentistasi!